De missie van Tempelaars Consultancy:

Organisaties ondersteunen bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten, gebaseerd op de principes van een lerende organisatie.

Tempelaars Consultancy beweegt zich in een netwerk van deskundigen bij het implementeren van (verander)strategie├źn waarin intensief wordt samengewerkt. Samenwerking met andere adviesbureaus op gespecialiseerde terreinen is een belangrijke basis om volledige organisatieontwikkelingtrajecten te kunnen begeleiden. Vanaf het begin is Ad Tempelaars betrokken bij het uitdenken en ontwikkelen, maar vooral ook bij het implementeren van het INK-managementmodel.

Kernactiviteiteiten

De kernactiviteiten zijn gebaseerd op TACT. Enerzijds betekent TACT het kiezen van zinvolle interventies die draagvlak krijgen in de organisatie en anderzijds zegt het iets over de activiteiten van Tempelaars Consultancy; Toetsing, Advisering, Coaching en

Voor alle activiteiten kunnen het INK-managementmodel, ISO 9001, HKZ, lean management, Operational Excellence en andere modellen en instrumenten worden ingezet als ondersteuning. Onze inhoudelijke sterkten zijn: Leiderschap,strategie en beleid; verandermanagement; procesmanagement, kennismanagement en prestatiemanagement..

Doelgroepen branches

Adviestrajecten vinden plaats in zowel de publieke als sector als in de profitsector. Voorbeelden in de publieke sector zijn o.a: Politie, Defensie, Veiligheidsregio's, Brandweer, Gemeenten, Waterschappen, GGZ-instellingen, Zorginstellingen en ziekenhuizen Voorbeelden in de profitsector zijn : Producerende en dienstverlenende organisaties (o.a. bouw, electronica, apparatenbouw, automobiel en voedingsmiddelen)

Pastoor van den Heuvelstraat 26
5735 GE Aarle-Rixtel
Tel.: (0492) 38 43 06
GSM: (06) 55 55 13 87
Fax: (0492) 38 40 37

info@tempelaars-consultancy.nl

Waterschap AA en Maas