Tempelaars Consultancy streeft ernaar om aan haar klanten een brede dienstverlening te kunnen bieden. Dit is vooral mogelijk door samenwerking met collegabureaus.

Meteq Consult Meteq Consult is gespecialieerd n het uitvoeren van onderzoek naar:
  • Medewerkertevredenheid
  • Klantentevredenheid
  • Patiententevredenheid (zorgsector)
Bureau Jalink Bureau jalink is een adviesbureau gespcialiseerd in Transport en logistiek. Deze specifieke kennis kunnen wij inzetten in onze projecten
INOV Inov constructions is een organisatie die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. De directeur, Peter Brink, is een opgeleide HVK-er (hogere Veiligheids Kunde) , die zijn kennis aan ons beschikbaar stelt over veiligheid, met name in de bouw.
Rijnconsult logo Naast gelijksoortige projecten kunnen wij in een samenwerkingsverband gebruik maken van hun specialisatie op het terrein van leiderschapsontwikkeling.
INK logo De samenwerking met het INK is al vanaf de beginjaren van het INK. Het betreft hier vooral toepassingen van het INK-managementmodel. Tempelaars Consultancy is kennispartner van het eerste uur.
Prof. Dr Hans Luijten Hans Luijten is een ervaren rot in het vak orgganisatie-ontwikkeling en verandermanagement. Hij wordt vooral ingezet in situaties met spanningen op bestuurlijk niveau.
Pastoor van den Heuvelstraat 26
5735 GE Aarle-Rixtel
Tel.: (0492) 38 43 06
GSM: (06) 55 55 13 87
Fax: (0492) 38 40 37

info@tempelaars-consultancy.nl

Gemeente Eindhoven